2014-09-02 10:40 GMT+04:30 Shayesteh Javadi : Show message history ارزش غذایی میوه ها و سبزی های پخته چگونه است؟ - هنرکده رویایی
X
تبلیغات
رایتل
  • کد نمایش افراد آنلاین
  • هنرکده رویایی

    خلاقیت

    اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً



    Image result for ‫ارزش غذایی میوه جات‬‎


    ارزش غذایی میوه ها و سبزی های تازه بیشتر از میوه ها و سبزی های پخته شده است اما در صورت نیاز و اجبار میوه ها و سبزی ها باید به گونه ای پخته شوند که کمتر ویتامین آنها به خصوص ویتامین c از بین برود پس با طرز پخت این مواد آشنا شوید.


    دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: شایان ذکر است که به طور قطعی، وقتی میوه ها و سبزیجات پخته می شوند ویتامین های آنها بخصوص ویتامین c بر اثر حرارت از بین می رود.
     

     
    وی تصریح کرد: در صورتیکه میوه ها با پوست و نیز میوه ها و سبزیجات به صورت تکه های درشت و بزرگ قاچ قاچ نشده باشند و یا خیلی کم خرد شده باشند در اثر حرارت تا حدود بیست درصد از ویتامین به خصوص ویتامینc آنها از بین می رود ولی اگر میوه ها بدون پوست و نیز سبزیجات و میوه ها به صورت تکه های کوچک، ریز خرد شده یا قاچ قاچ شده پخته شوند بر اثر حرارت و گرما ویتامین آنها به ویژه c در حدود چهل تا پنجاه درصد از بین خواهد رفت که این نکته بسیار مهم و قابل توجه است و باید به این مسئله به هنگام پختن این موارد توجه شود.
    کیمیاگر خاطر نشان کرد: افراد بهتر است هر چه بیشتر از میوه ها و سبزیجات تازه مصرف کنند مگر در مواردی که به دلیل مشکلات و یا بیماری مجبورند این موارد را بپزند.
    این متخصص تغذیه تصریح کرد: به طور کلی به هنگام دسته بندی مواد غذایی به ترتیب اولویت ابتدا میوه ها و سبزیجات تازه سپس میوه ها و سبزی های منجمد شده و در آخر میوه ها و سبزیجات پخته شده دارای ارزش غذایی هستند.
    وی خاطر نشان کرد: برخی افراد به دلیل مشکلات و بیماری نیاز به مصرف کمپوت پیدا می کنند که بهتر است کمپوت هایی خریداری کنند که در‌آنها میوه ها درشت تر بوده و کمتر ریزشده باشند و سپس به هنگام مصرف و خوردن آنها را کوچک کنند و این مسئله در مورد کنسرو ها هم صدق می کند.
    کیمیاگر تاکید کرد: به هنگام خریداری، حتما به تاریخ مصرف کمپوت ها و کنسروها توجه زیادی شود کمپوت ها و کنسروهای تاریخ گذشته به هیچ وجه استفاده نشوند و همچنین از کنسروهایی استفاده شود که مواد افزودنی به آنها اضافه نشده باشد.
    وی افزود: توجه به درب قوطی کمپوت ها و کنسرو ها بسیار ضروری بوده و نباید درب قوطی آنها برجسته باشد.
    کیمیاگر خاطر نشان کرد: در صورتیکه افراد می توانند از میوه ها و سبزیجات تازه مصرف کنند سعی کنند که کمتر این مواد را به صورت پخته یا حرارت داده شده مصرف کنند و در صورت پختن آنها را با پوست به صورت تکه های درشت بپزند.

    برچسب‌ها: ارزش میوه

    [ پنج‌شنبه 29 بهمن 1394 ] [ 11:38 ] [ شایسته ]

    [ 0 نظر ]